Workshops en trainingen

Zelf graag meer weten over visual merchandising of uw (winkel)medewerkers inzicht bieden in de wereld van visuele communicatie? RF! retailcommunicatie verzorgt trainingen (on the job) in visual merchandising voor winkelmedewerkers. De focus in deze trainingen ligt op de klantervaring. Hoe kijkt een klant naar uw etalage en winkel? Hoe beleeft een klant de winkel en etalage?

Maar ook andere vormen van (maatwerk) trainingen zijn mogelijk, zoals power- en inspiratiesessies, een shopsafari of een winkelscan.

POWERSESSIE
Theorie over visual merchandising, tips & tricks, maar zeker ook training on the job in de vorm van een concrete opdracht in winkelstyling en/of visual merchandising.

INSPIRATIESESSIE
Leert je op een andere manier kijken naar etaleren, winkelbeleving, etalagefiguren. Centrale motto: ‘inspireren, niet imiteren’.

SHOPSAFARI
Tijdens een shopsafari neemt Ronald Fecken u mee op een georganiseerde rondleiding langs diverse etalages/winkelketens met uitleg over do’s en don’ts (tafels, zichtlijnen, routing, styling, trends, figuren, gouden driehoek, etc.).

WINKELSCAN
Door onze expertise en jarenlange ervaring kan RF! retailcommunicatie na een quick winkelscan al snel de vinger op de zere plek leggen. Vervolgens komen we met praktische en hands-on oplossingen. Zo verleent RF! retailcommunicatie als het ware EHBO voor etalages en etalagefiguren, winkelstyling en winkelbeleving.

Meer weten over de trainingen en workshops van RF! retailcommunicatie?
Neem dan vrijblijvend contact op.

Bel of mail:
+31 (0)6 12 68 88 81
info@ronaldfecken.nl