Home

2018: jaar van vertrouwde samenwerking

2018 was weer een roerig jaar in retailland. De lange hete zomer vergde een enorme flexibiliteit, die helaas niet elke retailer kon opbrengen.

Voor mij persoonlijk was het een jaar waarin uitbreiding van RF! retailcommunicatie centraal stond. We verkenden interessante nieuwe markten (meubelbranche, schoenen, supermarkten), die in 2019 in de praktijk worden gebracht.
Met veel animo heb ik ook concrete overnamemogelijkheden onderzocht. Die verkenningstocht heeft misschien niet het gewenste resultaat gehad, maar was een zeer leerzaam proces. Die ervaringen nemen we mooi mee het nieuwe jaar in.

Afgelopen voorjaar heeft RF! retailcommunicatie voor het vierde jaar op rij het VM-format mogen ontwikkelen voor de feestelijke showroom van Makro Kerstpakketten. Voor ons begint elk jaar met kerst en eindigt het ook met kerst 😉

Met veel plezier zet ik mijn praktische ervaring in voor het marktsegment Communicatie, media en design van de Stichting Samenwerking Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Net als SBB vind ik het belangrijk om ons mooie vak door te geven aan hooggekwalificeerde toekomstige VM-specialisten. Zo mochten we afgelopen week een inspiratie-powersessie verzorgen bij scholengemeenschap De Rooi Pannen in Tilburg.

Vooruitblikkend op 2019 verheug ik me op de samenwerking met Airborne Museum Hartenstein in Oosterbeek. RF! retailcommunicatie is betrokken bij de herinrichting van zowel museumwinkel als museumcafé.

Samenwerken is sowieso een prettige rode draad is ons werk. Ik ben blij met en dankbaar voor het vertrouwen van lange-termijn opdrachtgevers en leveranciers, die het puur zakelijke overstijgen. In keukentafelgesprekken komen veel onderwerpen ter sprake, wat de relaties verdieping en authenticiteit geeft. Ik kijk uit naar alle fijne samenwerkingen in 2019.

‘Na gedane arbeid is het goed rusten’. Nu is het tijd voor bezinning en ontspanning.
Ik wens jou – en iedereen die je dierbaar is – voor het nieuwe jaar veel gezondheid, geluk en (zakelijk) succes. Laten we elkaar gauw de hand schudden in 2019!

Fijne feestdagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha *